Home Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Linken naar de website van Miron BV.

Indien u een link wenst aan te leggen naar deze site, gelieve dit altijd naar de Homepage van Miron BV te doen.

Aansprakelijkheid

Miron BV is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de Miron website zouden voorkomen. Miron BV is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van websites die met de Miron-website zijn gelinked.

Databescherming

Miron BV respecteren de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe MironBV gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.Persoonsgegevens Miron BV verzamelen geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen van een bestelformulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker van Miron BV toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor marktonderzoek en statistische doeleinden. Daarnaast gaat Miron BV er van uit dat een bezoeker geen bezwaar maakt tegen het ontvangen van informatie over actuele aanbiedingen via Miron BV Miron BV verzekeren elke bezoeker met de grootste zorgvuldigheid om te gaan met persoonlijke gegevens conform de geldende wettelijke bepalingen en zal deze gegevens niet verstrekken aan derden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatieinformatie

In sommige gevallen zal Miron BV gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers.