Home Lichtadvies

Lichtadvies

Bij Miron Nederland werkt u met gecertificeerde lichtadviseurs. Mensen met een gedegen vakkennis. Zij staan u als adviseur, architect, installateur, rijksoverheid of bedrijf graag met raad en daad ter zijde. Bijvoorbeeld met het ontwerp van verlichtingsplannen, lichttechnische computerberekeningen, exploitatiemodellen en lichtdemonstraties in de speciale lichtstudio. Juist deze benadering resulteert in optimale, klantspecifieke oplossingen. Geheel afgestemd op uw eigen wensen.

Flexibiliteit

Organisatorisch staan bij Miron Nederland alle lichten op groen. Mede door de back-up van grote producenten, de flexibiliteit van de organisatie en de parate technische kennis zijn zij in staat om snel en vakkundig het juiste maatwerk te leveren. Op elk door u gewenst moment. Zowel op lichttechnisch als op elektrotechnisch terrein.

Zekerheid

On demand business; onder dit motto levert Miron Nederland de meeste artikelen uit voorraad. Zij hebben de beschikking over een magazijn en een eigen expeditie waardoor de klant verzekerd is van een correcte en tijdige levering. Als het echt nodig mocht zijn de goederen per omgaande ter beschikking te hebben kunt u ze afhalen aan de klantenbalie.

Uniek

Denk in oplossingen, niet in beperkingen. Vanuit dit standpunt beoordeelt Miron Nederland uw individuele situatie. Snel, adequaat en professioneel. Vanuit ons uitgebreid leveringsprogramma hebben wij altijd wel een antwoord op uw vraag. En hebben we dit niet, dan bedenken we het voor u!