TOP IP44

TOP LED DOWNLIGHT 8W 3000K IP44
Bij de zuinige Top LED downlight met unieke optiek en soft diamond look is hinderlijke lichtschittering helemaal uitgesloten. Wie deze professionele LED downlight ziet zal het direct beamen: dit is een inbouwspot die zich kenmerkt door een bijzondere uitstraling. En dan hebben we het echt niet
alleen over de lichtafgifte. Want bij dit inbouwarmatuur doelen wij bij de opmerkelijke uitstraling vooral ook op de fraaie optiek die men hier heeft toegepast. De kern van de unieke ‘Top’ van wordt gevormd door een prachtig kunststof venster met een groot aantal driehoekige segmenten. Markante vlakken die eigenlijk nog het beste te vergelijken zijn met de facetten van een geslepen diamant.
Samen zorgen ze voor een zachte, gelijkmatige lichtbundel en een mooie lichtverdeling. Door het buitengewone ontwerp wordt van het LED‐licht totaal geen hinder ondervonden en door het speciale venster is het grote aantal LED’s van buitenaf nauwelijks zichtbaar.
Waarvoor is deze fraaie downlight in te zetten?
‐ De ‘Top’ is overal als vervanger van de 2x9W CFL plafondinbouwspots toe te passen.
‐ Ideaal voor verlichting van o.a. luifel, toilet, badkamer en kleine gangen, IP44, dus ook toepasbaar in vochtige ruimtes.
‐ Het niet‐dimbare LED armatuur vergt slechts een vermogen van 8W, de lichtafgifte bedraagt 640 lumen.
‐ Door de CRI van 82% is men langdurig van een constante lichtkleur verzekerd.
Klik hier voor de PDF productinformatie.