WAVES DOWNLIGHT 15W

WAVES DOWNLIGHT 15W Ø190MM 3.000K/4.000K
Wie deze Waves downlight ziet, zal het direct beamen: dit is een professionele LED-downlight die zich in alle opzichten kenmerkt door een bijzondere uitstraling. Het unieke ‘Waves’ reflector design en de hoge CRI (>80) zorgen ervoor dat de downlight niet verblindt en comfortabele verlichting levert. Maar bovenal onderscheidt de Waves downlight zich door het unieke platte design, hierdoor is de lichtbron goed te combineren met andere installaties in het plafond.
Deze Waves downlight is de ideale vervanger voor de conventionele downlights en voor de 2 x 18W CFL downlights. De armaturen beschikken over een uitstekende maatvoering voor maintenance. Dankzij de snelkoppeling verbinding tussen de bijgeleverde driver en de downlight is de downlight eenvoudig te installeren.
Na installatie gaat de downlight circa 40.000 uur mee; het telkens verwisselen van lichtbronnen is de komende jaren niet meer nodig! Ideaal voor toepassing in kantoren, ontmoetingscentra, ziekenhuizen, gangen en alle andere plaatsen waar energiebesparing en hoge kwaliteit verlichting gewenst is.
Klik hier voor de PDF productinformatie.