WAVE 24W

WAVES DOWNLIGHT 24W Ø245MM 3.000K/4.000K
Wie deze Waves downlight ziet, zal het direct beamen: dit is een professionele LED-downlight die zich in alle opzichten kenmerkt door een bijzondere uitstraling. De Waves structuur in combinatie met een Camita lens in het midden van de downlight zorgt voor een goede en comfortabele lichtuittrede. Maar bovenal onderscheidt de Waves downlight zich door het unieke platte design, hierdoor is de lichtbron goed te combineren met andere installaties in het plafond.
Deze Waves downlight is de ideale vervanger voor de conventionele downlights en voor de 2 x 26W CFL downlights. De armaturen beschikken over een uitstekende maatvoering voor maintenance. Dankzij de snelkoppeling verbinding tussen de bijgeleverde driver en de downlight is de downlight eenvoudig te installeren.
Na installatie gaat de downlight circa 40.000 uur mee; het telkens verwisselen van lichtbronnen is de komende jaren niet meer nodig! Ideaal voor toepassing in kantoren, ontmoetingscentra, ziekenhuizen, gangen en alle andere plaatsen waar energiebesparing en hoge kwaliteit verlichting gewenst is.
Klik hier voor de PDF productinformatie.